Kik vagyunk?

Lady Sg

Az én nevem Lady Sg. Gimis vagyok még elég sokáig, és én is ugyanolyan lusta vagyok, mint bármelyikőtök.  Szeretek eljárni a barátaimmal, és mivel sokféle emberrel találkoztam már, sokféle helyzettel is.

Fontosnak érzem, hogy a blogon keresztül
a szexről meg a kultúráról nagyon kevés ember által ismert információkat egyszerűen megfogalmazva átadjunk , és az esetleg téveszméket kijavítsuk. A ’Turn me on’-projekttel a sulin keresztül találkoztam, és miután bemutatkoztak, és beszélgettünk, tudtam, hogy nekem való lesz ez a program. Sokat fejlesztette a hozzáállásomat a dolgokhoz, és nagyon megnyílt előttem a világ. Remélem, ezt Nektek is sikeresen tovább tudjuk adni! ?

Pengőtallér

Pengőtallér vagyok, 18 éves és még gimnáziumba járok. Szülésznő szeretnék lenni, és most érettségizem. Nagyon sokat foglalkozom gyerekekkel, 0-15 éves korosztályban.
A ‘Turn me on’képzésre egy iskolai projekt miatt jelentkeztem. Számomra nagyon fontos, hogy beszéljünk a szexről, hiszen ez mindennek az alapja! A szexszel kapcsolatban a szeretet, az önbizalom és az ezekből következő témák foglalkoztatnak leginkább.

Sofia Coal

Sziasztok, Sofi vagyok. Pilóta szeretnék lenni, de ha ez valamiért nem lehetséges, akkor környezetvédelemmel szeretnék foglalkozni – szeretem a jegesmedvéket. Nagyon idegesít női sportkedvelőként, ha egy lányt kinéznek egy sporteseményről, vagy nem ismerik el egy női sportoló eredményét.

Gimnáziumban találkoztam a ’Kapcsolódj be!’–képzéssel. Érdekel a pornó és a prostitúció sötét oldala, mely rossz hatással van a társadalomra, és amitől a benne szereplők is szenvednek. Nem vagyok jóban a nőgyűlölőkkel, de nagyon kedvelem a feministákat.

Tournesol

Helló, szólítsatok Tournesolnak. Gimibe járok. Hobbim a festés. Szeretem a művészetet és a nyelveket. Érdekelnek az emberi jogok. Önkénteskedtem a Prideon. Fesztiválokon dolgoztam tolmácsként. Úgy gondolom, hogy a szexről nagyon fontos beszélni. Sajnálom, hogy elég sok körben tabu téma. Problémának tartom, hogy sokan felvilágítás nélkül kezdenek el nemi életet élni. Az iskoláknak nyitottabb és összeszedettebb szexuális felvilágosításban kéne részesíteniük a diákokat.